Garderobe & Fietsenstalling

Beter bonnekes dan jetonnekes

Uw garderobe of stalling altijd op orde, geen missende nummers meer.

Garderobe nummers

Riante bonnetjes met een duidelijk leesbare nummering. De garderobbenummers zitten per duo aan een strook, 1 deel is voor de klant en het andere deel is voorzien van een groot gat voor een kleerhanger of kapstokhaak.

Handig wanneer u een tijdelijke garderobe moet faciliteren. Maar ook een uitkomst voor een vaste garderobe, nooit meer verloren nummers bijbestellen.

Dubbelzijdig full colour offset gedrukt op 170 grams HVO papier.

Fietsenstalling nummers

De fietsenstallinglabels zijn 30 cm lang en zijn voorzijn van een scheurstrookje voor de klant. Beide delen zijn duidelijk leesbaar genummerd. Het fietsstallinglabel wordt eenvoudig om het stuur van de fiets geniet en de klant ontvangt het bonnetje om zijn fiets weer op te halen. Geen zoekgeraakte fietsen en ergernissen meer. Maak van je fietssenstalling een extra inkomstenbron.

Keuze uit 170 grams HVO papier met dubbelzijdige bedrukking of de budget uitvoering met enkelzijdige druk opm 90 grams papier.

Druk de kosten en plaats een sponsor of reclameboodschap op uw garderobetickets en fietsstallinglabels

Het papier is niet groen. Op de afbeelding hierboven hebben de garderobe nummers en fietsenstalling labels een groene kleur, dit ziet er op de website wat gezelliger uit dan wit. In werkelijkheid is het papier wit en worden de kleuren bepaald door het ontwerp.