Sleeves & Wikkels

Beter bonnekes dan jetonnekes

Het voordelige alterantief voor bedrukte doosjes

Tover een standaard doosje om tot een geschenkverpakking of winkelverpakking met bedrukte sleeve of wikkel. Reeds leverbaar vanaf 50 stuks en hierdoor een mooi en voordelig alternatief voor geheel bedrukte doosjes. De sleeves worden per bestelling op maat gemaakt om perfect om uw aangeleverde doos te plaatsen.

Wat zijn sleeves en waarvoor worden ze gebruikt?

Sleeves zijn hulzen die om doosjes of productverpakkingen worden geschoven. Sleeves bedekken in de regel de gehele verpakking waar deze omheen komt. Zo maakt u van een simpel doosje en aantrekkelijke full colour bedrukte productverpakking. Tevens zijn bedrukte sleeves een krachtig promotiemiddel om uw product nog meer op te laten vallen.

Wikkels en banderollen zijn smaller dan de verpakking en zijn bekend van o.a. levensmiddelen in plastic verpakkingen. Bedrukte wikkels zijn daarnaast ook uitermate geschikt om een verzendverpakking of productverpakking van een eigen gezicht te voorzien.

Maatwerk

Een goed passende sleeve of wikkel is essentieel voor de uitstraling, niemand zit te wachten op een loszittende sleeve die vanzelf van de verpakking glijdt. Iedere sleeve of wikkel is dan ook maatwerk.

Graag ontvangen we op voorhand een sample van de doos waar de sleeve omheen moet komen. Hiermee maken we dan eerst een pasmodel om de perfecte pasvorm vast te stellen. Hierna sturen wij de afmetingen en de plaatsing van de rillijnen. Hiermee kan uw ontwerper het best passend ontwerp maken.

Materiaal

Tegen zeer scherpe prijzen kunnen wij u full colour gedrukte sleeves en banderollen leveren op maco en HVO papier. Andere papiersoorten zoals kraftpapier, gerecycled karton of luxere papiersoorten behoren ook tot de mogelijkheden. Leg uw wensen voor aan onze medewerkers en deze zullen u van gedegen advies voorzien.

Dubbelzijdige bedrukking mogelijk